Ovako je Anđelka vratila djevojačku kilažu nakon poroda: Bez dijeta i treninga, ništa lakše

Piše: L. K. P.

Anđelka Stević Žugić vrijedno priprema nastavak monodrame “Šta me opet snađe” koju će za nekoliko dana premijerno izvesti pred publikom u cijelom regionu.

Osim o novoj ulozi, u javnosti ne prestaje da se govori koliko je savršen izgled Anđelke Stević-Žugić neposredno nakon drugog porađaja, te se mnoge dame pitaju kako je uspjela da izgubi višak kilograma.

U maju prethodne godine na svijet je donijela kćerku Čarnu, a ubrzo nakon porođaja vratila se poslovnim obavezama.

Osim što uspjeva da balansira između karijere i porodice, svi se pitaju kako je uspjela da za tako kratko vrijeme vrati djevojačku kilažu i da izgleda ljepše nego ikad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anđelka Stević Žugić (@andjelkap)

– Gdje su dokazi? Evo ih kod kuće, puze. Kad sam ja u pitanju, nemam potrebu za neobuzdanom količinom hrane, slatkiša kada sam baš sretna. Jedem zato što smo svi zajedno sjeli da se gostimo, pa nam je lijepo. Kada posežem za hranom, pa se onda  to i vidi poslije na meni kroz kilograme, to znači da nisam baš najsretnija.

Iako smo mislili da je za savršen izgled Anđelke Stević-Žugić zadužena neka dijeta, trening ili tome slično, suština je veoma jasna i jednostavna.

Pronađite nekoga ko će vam svaki dan učiniti lijepim i sretnim, stvorite svoju sreću i izgledat ćete prelijepo, baš kao popularna glumica.

Pročitajte još