Sjećate li se ove turske glumice iz hit sapunice: Dva puta se razvela, ljubila kolege sa seta

Piše: L. K. P.

Turska glumica Birce Akalay, koju mnogi pamte po glavnoj ulozi u seriji ‘Ljubav, vjera, nada’, glumi i još jednoj turskoj sapunici, riječ je o seriji ‘Cijena strasti’, a Brice već neko vrijeme oduševljava televizijsku publiku svojom prirodnom ljepotom i talentom.

Birce je karijeru započela na izboru ljepote 2004., a fantastičnu figuru može zahvaliti 13 godina dugoj baletnoj karijeri. Nakon što je ponijela titulu missice, zapazili su je producenti pa je  započela karijeru kao voditeljica sportskih vijesti na lokalnoj televiziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Birce Akalay (@birceakalay)

Uloga Havve u seriji ‘Ljubav, vjera, nada’, koju je domaća publika pratila na malim ekranima prije desetak godina, bila joj je prva glavna uloga.

Tada je glumila uz Murata Ünalmisa, u kojega se i zaljubila.  Ünalmis ju je zaprosio tijekom snimanja 14. epizode serije. Vjenčali su se u svibnju 2011. godine, ali su se razveli u decembru 2012.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Birce Akalay (@birceakalay)

Nedugo nakon prvog razvoda, Birce je doživjela sličnu situaciju. Tokom snimanja serije Küçük Aa’ (Mali Lord’), zaljubila se u svog partnera Sarpa Levendolua, za kojeg se udala 2014. godine. Međutim, par se razveo 2017. godine.

Pročitajte još