Nikola Kojo porodicu čuva daleko od očiju javnosti, ali ipak nije odolio da pokaže talenat najstarije kćerke

Piše: L. K. P.

Foto: Ivan Dinić/Nova S

Mnoge javne ličnosti tvrde da je danas gotovo nemoguće sačuvati privatnost, ali je glumac Nikola Kojo ličnim primjerom dokazao da je i to moguće.

Iako članove porodice ne voli javno da eksponira, glumac nije odolio iskušenju, a zahvaljujući video-snimku koji je svojevremeno podijelio na Instagramu, uvjerili smo se da je kćerka Nikole Koje prava ljepotica.

Naime, nakon osam mjeseci veze Nikola Kojo zakleo se na vječnu vjernost svojoj izabranici Aleksandri, a skromno vjenčanje održano je u Beogradu. U braku su dobili troje djece.

Najstarija kćerka Nikole Koje zove se Ana, dok imena bliznakinja koje je dobio 2013. godine nije želio javno da otkriva, a za to je imao dobar razlog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi)

– Imena bliznakinja ne želim da objavljujem jer one rođenjem nisu osuđene da budu javne ličnosti – rekao je svojevremeno za srbijanske medije.

Ipak, kćerka Nikole Koje našla se pod budnim okom javnosti prije tri godine kada je ponosni otac na svom Instagramu podijelio video na kojem zajedno pjevaju Bajaginu pjesmu „Lepa Janja”.

Tom prilikom glumac je napomenuo da bi djevojčica, ako bude vrijedno radila, jednog dana mogla da se bavi pjevanjem, a mnogi su zaključili da Ana veoma liči na svog tatu.

Pročitajte još