Kraljica Letizija u efektnoj zelenoj boji: Šta daje bolju osnovu proljetnom izgledu od bijelih pantalona?

Piše: L. B.

Kraljica Letizija prisustvovala je predstavljanju VII izdanja “Discapnet” nagrada za pristupačne tehnologije Fondacije ONCE, u sjedištu “Por Talento Digital”, u Madridu. Za ovu priliku odabrala je zeleno-bijelu kombinaciju za formalni, ali i te kako elegantan utisak. Kod kraljice Letizije je i više nego primjetno da svoj radni izgled prilagođava svakom događaju, ali bez obzira na svoj sveden ton, njena odjevna kombinacija nikada ne ostaje neprimjećena.

Efektna smaragdna boja bluze nije bila ono što je poznavaocima stila španske kraljice prvo zapalo za oko. Ovdje dominiraju njene potpetice, nove tamnozelene salonke sa srednjom visinom štikle koje prvi put nosi. U njenom cipelarniku uglavnom dominiraju neutralne i osnovne boje, a eksperimentisanje je uglavnom svedeno na crvene i pink, pa je ova zelena nijansa pravo osvježenje.

U skladu sa proljetnom sezonom, ove boje su bile logičan izbor, a vedrinu im daju bijele pantalone blago širokog kroja. Pantalone koje su “obavezne” za ovu i predstojeću ljetnju sezonu idealna su izbor za cipele ovog tipa, jer padaju preko obuće, otkrivajući samo vrh salonke, čime se vizuelno postiže izduženiji izgled nogu.

Da se sve krije u detaljima dokazuje i njen izbor minđuša, španskog brenda, koje bojom odgovaraju bluzi i cipelama.

Ako razmišljate o izlaženju van svoje zone komfora i mijenjanju plave košulje za nešto drugačije, razmislite o bluzi kraljice Letizije, koja se savršeno uklapa sa osnovnim dijelovima ljetnje garderobe poput belih pantalona ili jeansa.

Pročitajte još