Pogledajte kako su Dragana Mirković i Toni Bijelić izgledali na vjenčanju: Bilo je skromno, ali uz puno ljubavi

Piše: L. K. P.

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić godinama su nosili titulu jednog od najskaldnijih parova estrade. Tokom braka koji je trajao 24 godine, dobili su dvoje djece, ali su ipak odlučili da svako krene svojim putem.

Njihova ljubavna priča je na početku bila idilična i romantična, a o momentu kada su izgovorili sudbonosno “da” se pričalo danima.

Kada se udala za Tonija Dragana je već imala izgrađenu uspješnu karijeru i budući da je bila veoma poznata i omiljena svi su milslili da će njihova svadba biti nešto o čemu će brujati Balkan.

Ipak, vjenčanje Dragane i Tonija nije bilo luksuzno, na njega nisu potrošeni milioni, i ono o čemu je pjevačica često govorila, na njemu nisu bili svi koji su željeli. Ona je često isticala da su joj falili roditelji, koji zbog teške situacije u zemlji nisu mogli da dobiju vizu i doputuju u Austriju gdje se ona udala za čovjeka svog života.

– Vjenčali smo se u općini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vrijeme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, obezbijedim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo – ispričala je Dragana u jednom intervjuu.

Iako slavlje nije bilo veliko, za pjevačicu je sve proteklo bajkovito.

– Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najljepše i najromantičnije vjenčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno voljela i jednostavno bila sretna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – istakla je.

Iako je bilo skromno Dragana je željela da tog dana bude ono što je trebala da bude – prava mlada. Lijepa, raskošna vjenčanica bijele boje i bidermajer bili su ostvarenje njenog sna.

Javnost je pomalo bila razočarana što to nije bilo vjenčanje kakvo su tada pravile velike zvijezde, ali je Dragana bila sretna i ništa tu sreću nije moglo da joj pokvari.

Ipak, sada nakon 24 godina braka pjevačica odlučuje da stavi tačku na svoj brak, a o svom partneru je sada, kao i uvijek imala samo lijepe riječi.

– Sa žaljenjem moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vrijeme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – ispričala je Dragana za Kurir.

Vijest o razvodu je izazvala brojne reakcije javnosti, ali i podsjetila na njihovu ljubavnu priču koja je započela skromno, ali sa velikim srcem.

Pročitajte još