Ida Prester podijelila trik za samopouzdanje ženama iznad 40 godina

Piše: L. K. P.

Ida Prester, pjevačica, voditeljica i aktivistica prošlog je petka u Tvornici kulture odradila promociju svog prvog solo albuma ‘Sad’ i veliku proslavu svog 45. rođendana. Sad se sprema za novi veliki i rasprodani kooncert u Beogradu, a u međuvremenu uveseljava pratitelje svojim, uvijek pozitivnim objavama

– Jedan trik za samopouzdanje, za sve nas iznad 40. Kako sam prešla 40, tako su me društvene mreže počele bombardirati reklamama za pomlađivanje, za estetske tretmane, maltene mi već i proteze nude i pogrebne usluge’ napisala je Ida Prester na početku objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

U nastavku je objasnila kakvu algoritam ima ulogu u kreiranju nesigurnosti kada su u pitanju navršene određene godine života, a onda je otkrila čemu je ona probjegla. ‘I šta sam ja napravila? Obrnula sam igricu’, objasnila je da je na Instagramu zapratila žene koje su starije od nje.

– Annie Lennox, Hellen Mirren, Care Blanchett, Jane Fonda, Jennifer Colidge. Sve imaju svoj stil, neke se pomažu korekcijama, neke stare prirodno, ali sve su superherojke koje žive punim plućima u svakoj dobi, uživaju, aktivne su i na taj je način meni lakše prihvatiti moje godine, objasnila je pjevačica i voditeljica.

Pročitajte još