Damjan Puljić, predstavnik BiH u “Survivoru” progovorio o odrastanju bez oca: Kad pogledam svoju majku, vidim da je ona preuzela puno jaču ulogu od nekih očeva koje znam

Piše: L. K. P.

Damjan Puljić, predstavnik je Bosne i Hercegovine u ovogodišnjoj sezoni Survivera, koji se emitira na Novoj BH. Dolazi iz Čapljine. Po zanimanju je magistar strojarstva. Strastveni je ljubitelj sporta, a najčešće se bavi aktivnostima poput rekreativnog trčanja i vježbanja u teretani.

O tome kako žonglirati dobrim međuljudskim odnosima, jako puno zna Damjan koji je odrastao kao najmlađi član porodice s pet sestara i majkom.

Otac mu je poginuo prije nego se Damjan rodio, pa ga nije upoznao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by survivorcroatia (@survivorcroatia)

– Pitaju me kako je to odrasti bez oca, a ja njih pitam kako je to odrasti s ocem. Nisam se nikada smatrao žrtvom nečega. Kad pogledam svoju majku, vidim da je ona preuzela puno jaču ulogu od nekih očeva koje znam, otkrio je Damjan.

Od kada je došao u Survivor, shvatio je da može podnijeti puno više odgovornosti nego je to mislio, a vjeruje da je njegova porodica ponosna na njega kad ga gleda u Survivoru.

– Jako sam zadovoljan trenutnim životom. Najdraži dio mi je bio djetinjstvo jer smo svi bili skučeni u malom apartmanu i u koju god bih prostoriju ušao, nekoga bih sreo. Kad su se sestre udale to više nije kao prije, ali opet postoji ta toplina doma jer se ondje sastajemo. Da mogu izabrati bilo koga za brata ili sestru, opet bih izabrao istu majku i iste sestre, istakao je Damjan.

Pročitajte još