Ove slavne dame dočekale su proljeće s novom frizurom: Zašto su se odlučile na promjenu

Piše: L. K. P.

Čini se da je proljeće pravo vrijeme za promjenu frizure, barem ako pitate poznate dame. U posljednje vrijeme mnoge su se zvijezde odlučile za novu frizuru. I dok su neke napravile drastičan rez, ima i onih koje su se (zasad) poigrale samo s bojom.

Zendaya je na australskoj premijeri filma Challengers pokazala svjetliju varijantu svoga loba. Na dodjeli Oscara 10. marta posljednji smo je put vidjeli kao zagasitu brinetu, a sada polako prelazi u plavuše.

Njena kolegica iz serije Euforija, glumica Sydney Sweeney, početkom marta pojavila se na Pariškoj sedmici mode s kraćom kosom.

S obzirom na to da je odmah nakon toga snimljena s ekstenzijama, mnogi su pretpostavili da joj se ne sviđa promjena, ali onda je sve iznenadila odlučivši se za još kraći bob.

– Osjećam da mi je kosa sada jako zdrava i gušća, rekla je Sydney magazinu People nakon velike promjene.

Kosu je skratila i kraljica Letizia. Krajem ferbuara djelovalo je kao da je Letizia odlučna u namjeri da i dalje pušta kosu, ali onda je mart donio promjenu. Dosad je već u nekoliko navrata pokazala da se odlučila za vrlo svestranu dužinu koja dopušta igru sa stiliziranjem kose.

U nastavku provjerite koje su još slavne dame odlučile ući u proljeće s novom frizurom.

Pročitajte još