Zavirite u luksuzni dom Joksimovića: Jovana i Željko posjeduju vilu s bazenom

Piše: L. B.

Poznati pjevač Željko Joksimović već duže vrijeme sa suprugom Jovanom Joksimović porodicom živi na Senjaku, a njegova vila je pravi raj koji rijetko pokazuje javnosti. Vila je navodno plaćena 2,5 miliona eura, a uredili su je po svom ukusu, što je koštalo više desetina hiljada eura.

Osim Jovanine i Željkove zajedničke djece, u kući često boravi i Željkova kćerka Mina iz prvog braka, koja je na svom Instagram profilu u više navrata pokazala kako izgleda unutrašnjost vile.

Zahvaljujući Mininim objavama na Instagramu, javnost je dobila priliku da zaviri u luksuzni dom Joksimovića. Posebna atrakcija doma je bazen ovalnog oblika u dvorištu, ušuškanom u zelenilu Senjaka. Zidovi su od cigli, a trpezariju krase široki prozori duž cijele jedne strane.

Ova nekretnina predstavlja pravu oazu za poznatog pjevača i njegovu porodicu, a javnost će sigurno u budućnosti željeti da sazna još više detalja o ovom skrivenom kutku luksuza na Senjaku.

Foto: Paparazo lov

Inače, Željko Joksimović je, nakon razvoda od Vesne, sreću našao pored supruge Jovane Joksimović, sa kojom ima troje djece.

Željko sa Jovanom Joksimović ima sina Kostu i kćerke Srnu i Anu, a lijepa voditeljka je jednom prilikom progovorila o odnosu sa Minom, te spomenula i Vesnu.

– Ja njoj ne mogu da budem drugarica, ne mogu da joj budem ni mama. Ja mogu da joj budem prijatelj i neko ko će, šta god da joj treba, uvijek biti tu. Ljudi strašno mješaju uloge. Mislim da Mina ima divne roditelje, divnu mamu i divnog tatu – istakla je tad Jovana.

Pročitajte još