Problemi kratke kose: Nina Badric pokazala kako izgleda kad tek opere kosu

Piše: I. H.

Nina Badrić početkom ove godine odlučila se na promjenu frizure i drastično je skratila svoju kosu.

 

Od tada su se povećali komplimenti na račun njezinog izgleda, kojima su je fanovi obasipali ispod svake nove fotografije, no to baš i nije bio slučaj ispod snimke koju je objavila na svom profilu na TikToku.

 

Nina je pokazala kako njezina kosa izgleda kada je tek oprana, a njezina frizura mnoge je iznenadila.

“Važno je sine da imaš čistu, opranu kosu”, rekla je Nina u videu pa je zatresla glavom.

“Gel, pod hitno!” dodala je pa se nasmiješila kameri.

 

@ninabadricofficial♬ original sound – Badrich Nina

 

Na pitanje jednog pratitelja u komentaru da li je požalila što je skratila kosu, Nina je odgovorila: “Trebala sam i ranije”.

“Šta je s frizurom?”, “Da, to je problem tako kratke kose”, “Najljepša si, kako god”, “Čovječe, nisam prepoznao ženu”, “Uvijek predivna”, “Pusti kosu”, “Prirodna i prekrasna”, još su neki od brojnih komentara koje je dobila, a mišljenja su, kako možete vidjeti, dosta podijeljena.

Nina je video snimila u svom drugom domu, u Jelsi na otoku Hvaru, gdje boravi svako ljeto, a često tamo pobjegne i tokom ostatka godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Inače, pjevačica je ranije u IN Magazinu otkrila i i zašto se odlučila na promjenu frizure.

 

“Nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, ko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visiti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots”, objasnila je Nina te je priznala i da će joj trebati neko vrijeme da se navikne na svoj novi odraz u ogledalu.

 

Pročitajte još