Sin Dragane Mirković pokazao šta misli o razvodu roditelja

Piše: I. H.

 

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića potresao je regiju. Pjevačica je u braku sa biznismenom dobila dvoje djece, kćerku Manuelu i sina Marka čije se oglašavanje iščekivalo.

 

Manuela kao povučena djevojka povukla se iz medija kao i društvenih mreža već neko vrijeme, ali je sin Dragane Mirković veoma aktivan na Instagramu gdje ima preko 20.000 pratilaca.

 

Marko često dijeli pojedinosti iz privatnog života, pa ništa nije drugačije ni sada dok se priča o razvodu njegovih roditelja.

 

Sin Dragane Mirković odlučio je da se opusti u spa centru, nakon čega se pohvalio fotografijom skupocjenog automobila, kao što to često čini.

 

Izgleda da se Marko uprkos izazovnoj životnoj situaciji trudi da vodi normalan život i ne odustaje od uobičajene rutine.

 

– Moja djeca su najnormalnija djeca na svijetu, imali su normalno djetinjstvo i bili odlični učenici. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ricu” – govorila je Dragana svojevremeno o svojoj djeci.

Inače, sin Dragane Mirković ima diplome dva fakulteta, vozi rally trke, govori nekoliko jezika, a od mame je naslijedio i talenat za muziku i svira klavijature.

Pročitajte još