Shannen Doherty priprema se za vlastitu smrt: Rješavam se stvari da mami bude lakše

Piše: L. K. P.

Shannen Doherty , zvijezda „Beverly Hillsa“ već se godinama bori s uznapredovalim rakom dojke, a sad je otkrila da se rješava svojih stvari kako bi svojoj mami Rose olakšala situaciju.

– Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune namještaja, objasnila je Doherty.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LetsBeClearPod (@letsbeclearpod)

Zato je već sad počela pregledavati sve svoje stvari s planom da ih donira ili proda ako je riječ o antikvitetima koje je godinama skupljala. Nedavno je otišla na jug u svoj dom u Tennesseeju kako bi spakirala stvari nakon što je odlučila odustati od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja.

– Dakle, bili smo u Tennesseeju i tamo sam se pakirala. Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se osjećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim staju”, objasnila je. “Pakirala sam se i počela plakati… Osjećala sam se kao da odustajem od sna. Što je to značilo za mene? Je li to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to raditi, a ja sam rekla – moram”, rekla je kroz suze.

Sada kaže da joj je to donijelo mir i da je shvatila da se ne mora očajnički držati za stvari da bi nastavila živjeti.

“Mogu pomoći konjima i bez imanja”, kaže. Objasnila je da joj otpuštanje imovine i stvari pomaže da “iza sebe ostavi čišću i lakšu tranziciju za porodicu”.

Pročitajte još