Djevojčica koju je Kate Middleton posjetila kad je ona imala rak poslala dirljivu poruku princezi

Piše: L. K. P.

Nakon što je Kate Middleton objavila da ima rak, počeo se širiti video dirljivog trenutka kada je princeza od Walesa nosila rozu haljinu kako bi upoznala curicu koja je imala leukemiju. Kate je obećala tada petogodišnjoj Mili Sneddon da će nositi rozo (Milinu omiljenu boju).

Princeza je održala obećanje i za susret s Milom u maju 2021. odjenula ružičastu haljinu. Kate je nije smjela zagrliti zbog korone, ali joj je rekla da je jako želi pomaziti. Mila je bila savršena mala princeza u haljini, nosila je malenu krunu i roze cipelice.

Dan nakon što je otkriveno da Kate ima rak, Mila je princezi poslala poruku.

– Ona će biti hrabra kao što sam i ja bila i borit će se kao što sam se i ja borila, rekla je djevojčica za The Mirror. Njena majka također je komentirala Kateinu objavu.

– Kate je majka i supruga, ona je mlada, prekrasna i atletski građena i suočava se s ovime. To pokazuje da rak ne diskriminira, može se dogoditi bilo kome u bilo koje vrijeme. Želimo joj miran i brz oporavak, poručila je Lynda pa poslala poruku kraljevskoj obitelji.

“Šaljemo svoju ljubav, podršku i dobre želje Williamu, Georgeu, Charlotte i Louisu te želimo Catherine miran i brz oporavak.” Milina majka rekla je da je princeza objavila dijagnozu raka na Milinu drugu godišnjicu remisije.

– Mila mi se obratila i rekla mi da želi napraviti i poslati Kate čestitku. Tako da će Mila uspostaviti kontakt na privatni način. Kate je Mili pokazala takvo suosjećanje, brigu i podršku tokom i nakon tretmana, dodala je.

Pročitajte još