Zavirite u dnevnu sobu Georgea i Amal Clooney

Piše: L. K. P.

George i Amal Clooney jedan su od najpoznatijih slavnih parova.  Rijetko dijeli poglede u svoj privatni život ili svoje domove, ali njihovi fanovi bili su počašćeni pogledom unutar jedne od njihovih dnevnih soba, i izgledalo je, što nije iznenađujuće, raskošno.

Amal je predstavljena u video snimku Pravnog univerziteta (ULaw) kako bi pokrenula svoju stipendiju za tu instituciju i Klunijevu fondaciju za pravdu, a u pozadini smo imali pogled na salon.

Nije jasno u kojem domu je Amal snimala za video isječak, koji je objavljen na službenom YouTube kanalu ULaw-a, ali zadivljujući popločani pod i kraljevski, mediteranski dekor uvjerili su nas da je to jedan od njihovih zadivljujućih domova na evropskom kontinentu.

Clooneyjevi su vlasnici prekrasne kuće na jezeru Komo u sjevernoj Italiji, procijenjene na oko 80 miliona funti. Vila u Lombardiji postala je prava atrakcija u prekrasnom italijanskom hotspotu.

Como je također omiljen među slavnim ličnostima kao destinacija za odmor i vjenčanje.

Ali George i Amal takođe imaju sreću da posjeduju imanje na jugu Francuske . Vjenčali su se vjenčali 2014., trenutno žive u Domaine Le Canadel, koji se nalazi na vinskom imanju od 425 hektara u Provansi. Nekretninu su kupili još 2021. za prijavljenih 8,3 miliona funti.

Prostorija o kojoj je riječ bila je ispunjena prekrasnim elementima. Zidovi su bili obloženi kraljevskim zlatnim i plavim printom, dok su sofe bile ukrašene sličnim uzorkom, s odgovarajućim razbacanim jastucima za dodatnu udobnost i stil.

Desno od prostora za sjedenje nalazi se bočni sto na vrhu sa zadivljujućom zlatnom lampom, dodajući dozu elegancije u sobu.

Vrata s uzorkom unijela su dašak kraljevstva, lijepo upotpunjujući cijelu prostoriju, što u Versaju ne bi izgledalo neumjesno.

Takođe imaju dom u Los Angelesu i na britanskom selu, ali su, zbog vlažnog vremena u Velikoj Britaniji i kasnijih poplava, roditelji dvoje dece odlučili da pobjegnu iz Engleske u Francusku početkom godine.

Krajem februara, par, koji dijeli šestogodišnje blizance Ellu i Aleksandra, primijećen je kako zajedno šetaju Provansom u blizini svoje kuće, dokazujući da upijaju veličanstveno vrijeme i privatnost koje im nudi jug Francuske . Njihovo francusko imanje takođe ima bazen, teniski teren, ogromne bašte, jezero i vinograd od 25 jutara.

Pročitajte još