Ovo su Sulejman i Elma, Melinini roditelji: Još uvijek se nisu oglasili nakon kćerkinog razvoda

Piše: L. K. P.

Dok Haris Džinović ne prestaje da iznosi pikanterije iz zajedničkog života sa Melinom, koji je trajao više od dvije decenije, njegova bivša supruga suzdržava se od bilo kakvih komentara.

No, sinoć je došlo do incidenta na Senjaku, kada je Melina upala u vilu u kojoj je donedavno živjela, a Haris proveo nekoliko sati u policiji.

Ni otac ni majka poznate kreatorke nisu se oglašavali povodom skandala koji prati krah nekad velike ljubavi. Roditelji Meline Džinović, Sulejman i Elma Galić, nikad nisu javno govorili o njenom braku sa folk zvijezdom.

No, sudeći po objavama na društvenim mrežama gospođe Elme, posjećivali su sad već bivši par u njihovom porodičnom domu. Ovjekovečeni su i opušteni trenuci sa unucima Đinom i Kanom.

– Njeni roditelji u početku su imali strašan otpor, posebno zbog velike razlike u godinama – otkrio je pjevač jednom prilikom za „Gloriju”.

– Govorio sam joj: ‘Proći će to brzo. Vidjet ćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije’. Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku.

Melinini roditelji kasnije su se odlično slagali sa zetom. U kakvim su trenutno odnosima, nakon svega što se dešavalo, nije poznato.

Izvor:hellomagazin.rs

Pročitajte još