Šta omiljena boja ruže govori o vama

Piše: L. K. P.

Testovi ličnosti su tu da nam pomognu da saznamo više o sebi. Svaka boja krije različite osobine svakog od nas. Odaberite crvenu, žutu, ljubičastu, roze ili bijelu ružu i saznajte šta cvijet omiljene boje govori o vama.

Crvena, ljubav i romansa

Nije slučajno što se muškarci odlučuju da svojim životnim partnericama poklone crvene ruže, posebno kada žele da im prenesu nešto važno. To je univerzalna boja ljubavi i tokom vremena se koristila kao vjerski i politički simbol. Ako volite crvene ruže, onda ste strastvena osoba koja cijeni osjećanja i koja uvijek pazi da nagradi naklonost koju dobija od svojih najmilijih.

Žuta, radost i prijateljstvo

Žuta je boja dobrog raspoloženja, što znači da ste uvijek nasmejani. Nikada ne dozvoljavate da vas nevolje sruše jer uvijek pokušavate da pronađete svijetlu stranu stvari čak i kada vam se situacija čini beznadežnom. Poklonite nekome žute ruže ako želite da im kažete koliko ih cijenite ili u znak zahvalnosti što su vam pomogli kada vam je to bilo potrebno.

Ljubičasta, nijansa kraljevstva

Ne morate da ručate sa kraljicom da biste koristili ovu boju. To samo znači da imate visoke standarde kada je u pitanju završetak zadatka. Vi ste perfekcionista koji se ne petlja sa polovičnim mjerama. Stavite ljubičaste ruže na sto ako imate goste na večeri koje želite da impresionirate.

Roze, uvažavanje i divljenje

Vi ste osjetljiva osoba, uvijek pažljiva prema potrebama onih oko vas. Možete pokloniti ružičaste ruže kao način zahvalnosti voljenoj osobi ili možete pokazati svoje saosjećanje prema nekome koga ste upravo upoznali.

Bijela, nevinost

U početku su bijele ruže bile simbol prave ljubavi, ali sada svi znaju da crvena označava ljubav. Ipak, bijele ruže su prvi izbor kada je cvijeće za vjenčanje u pitanju jer predstavljaju jedinstvo i čistotu. Možete se smatrati sretnom osobom ako se divite ovoj boji. Prijatelji se uvijek mogu osloniti na vas jer znaju da ste odani, a negativna osjećanja prema drugim ljudima ne nalaze mjesto u vašem srcu, piše sajt Click pentru femei.

Pročitajte još