Novi životni korak Momčila Otaševića nakon razvoda: Nisam znao šta me očekuje

Piše: L. K. P.

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell

Djeca, posao i prijatelji pomogli su crnogorskom glumcu Momčilu Otaševiću prošle godine da se brzo sabere nakon razvoda od hrvatske kolegice Jelene Perčin. Njih dvoje su u braku bili od maja 2018. i dobili kćerku Mašu (5) i sina Jakšu (3).

– Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da očajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu – izjavio je svojevremeno za srbijansku Gloriu.

Sada je pred Otašavićem jedno novo iskustvo. Kao gostujući član pojavio se u novoj epizodi showa ”Tko to tamo pjeva?”.

– Na snimanju je bilo jako zabavno i opušteno. Zapravo, nisam znao što me očekuje i ušao sam bez velikih očekivanja, a na kraju sam se super proveo, kako s panelistima, tako i tokom cijelog snimanja showa. Trudio sam se maksimalno biti od pomoći kandidatkinji, čak mislim da mi je uspješnost razotkrivanja pjevača i nepjevača bila 90 posto!, izjavio je Momčilo nakon snimanja showa ‘Tko to tamo pjeva’.

Pročitajte još