Ovo su roditelji Stjepana Hausera: Od oca je naslijedio talent, a majka je bila oduševljena Rozgom

Piše: L. K. P.

Proslavljeni violončelist Stjepan Hauser uskrsne je blagdane proveo u krugu porodice, a tom je prilikom i pozirao s roditeljima koji su mu oduvijek najveća podrška u životu.

‘Sretan Uskrs’, poručio je kratko Hauser uz fotografiju majke Marije i oca Marija koji su nasmiješeno pozirali uz sina, a komplimenti i čestitke samo su se nizali.

‘Predivna porodica’, ‘Prekrasni ste’, ‘Tvoji roditelji su blagoslovljeni tobom, želim im zdravlje i dug život’, ‘Uživajte u nedjelji’, glasili su samo neki od komentara brojnih Hauserovih fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Inače, ovo nije prvi put da violončelist objavljuje fotografije s najbližima te nerijetko ističe da su mu otac i majka uzori koji ga podržavaju na privatnom i poslovnom putu. Jednako tako, svojevremeno su bili oduševljeni i snahom Jelenom Rozgom te podržavali sinovu vezu s pjevačicom koju je Hauser u februaru 2016. godine i zaprosio.

I kad su svi mislili da će zakleti na vječnu ljubav, Rozga je sve iznenadila saopćenjem da su se razišli.

– Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima’ izjavila je tada Jelena Rozga.

Podsjetimo, Stjepan je ranije otkrio da mu se otac bavi slikanjem, da ima odličan sluh, svira gitaru i pjeva, no nikad se time nije profesionalno bavio. Po struci je električar, radio je kao ložač, a sad je u mirovini.

– Od njega sam naslijedio kreativnost, muzikalnost, senzibilitet, smisao za humor, ispričao je ranije Stjepan za Jutarnji list.

Pročitajte još