Kraljica Rania opet briljira: Oduševila savršenim spojem tradicije i trenda kada se pojavila u kaftanu

Piše: L. K. P.

Kraljica Rania bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih pripadnica kraljevskih porodice. Ne samo zbog besprijekornih stilskih izbora za svaku priliku, već i zbog talenta da tradicionalne komade i elemente spoji s modernim, nerijetko trendi komadima.

Njen istančani modni izražaj uključuje haljine na kojima savršeno kombinira klasične i vječne trendi komade s elementima tradicije koji u svakoj prilici veličaju ženstvenost i dobar stil. Zbog toga je Ranijin istančan modni izražaj nadaleko poznat, a njene modne kombinacije su vječna modna inspiracija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Pokazala je to i svojim najnovijim stilskom izborom za vrijeme posjete ženama grada Jerasha u noći ramazana. Noseći prekrasan dugi kaftan s diskretnim V-izrezom i lepršavim rukavima, Rania je plijenila pažnju elegancijom koja karakterizira njen stil. Haljina je prikazala savršenu simetriju ravnih okomitih pruga na trupu i vodoravnih pruga na rukavima u crvenoj i crnoj boji, dviju boja koje su dodatno istaknule istančan dizajn.

Vrlo efektan detalj je bila i suptilna pasica u struku koja je lijepo stilizirala siluetu jordanske kraljice dajući vrlo ženstven i glamurozan oblik kaftanu i naglašavajući spektakularnu figuru 53-godišnje kraljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Hashemite Court (@rhcjo)

Kraljica Rania, koja je prije gotovo godinu dana proslavila vjenčanje svog najstarijeg sina Al Husseina s lijepom Rajwom Al Saif, kosu je nosila jednostavno podignutu i nakit koji je bio daleko od ekstravagantnog. Na taj je način dala veću važnost svom prekrasnom dvobojnom kaftanu, ponovno stavljajući u središte pažnje ovaj vrlo laskavi odjevni predmet koji ima sve šanse postati zvjezdani trend ovog proljeća.

Pročitajte još