Zavirite u stan Saše Popovića i njegove Suzane u Opatiji: Košta 300.000 eura, a od pogleda zastaje dah

Piše: L. K. P.

Saša Popović, pored luksuzne nekretnine na Bežanijskoj kosi, voznog parka koji vrijedi oko milion eura, posjeduje i luksuzni stan u Opatiji vrijedan oko 300.000 eura, koji je kupio 2016. godine. Poznato je da Saša Popović dosta vremena provodi u Hrvatskoj gdje je nekoliko puta i fotografiran dok su ga fanovi ‘lovili’ u njegovom bijesnom automobilu.

Nedavno je uhvaćen ispred novog ‘mezimca’, crvenog Ferrarija, koji na registarskoj tablici ima njegove inicijale, a jednom prilikom je pokazao i kako izgleda luksuzni stan u Opatiji.

Naime, Saša se jednom prilikom uživo uključio u program jedne emisije i pohvalio se bazenom, ogromnom terasom i pogledom od kojeg zastaje dah.

– Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cijena mu je bila 300.000 eura i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otada njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kad imaju poslovne obaveze, rekao je jednom prilikom izvor o Saši i njegovoj supruzi Suzani.

Pročitajte još