Angelina Jolie pozirala s kćerkom koja se najrjeđe pojavljuje u javnosti: Evo kako Vivienne danas izgleda

Piše: L. K. P.

Novi mjuzikl Angeline Jolie ‘The Outsiders’ sad je u pretpremijernoj fazi, a u srijedu je glumica nagrađena Oscarom viđena s kolegama. Sa njom je bila 15-godišnja kćerka Vivienne Jolie-Pitt, čiji je otac Brad Pitt. Vivienne se ne pojavljuje često u javnosti, a mnoge je šokiralo koliko je slična slavnoj majci.

Angelina i Vivienne su radile zajedno na projektu jer se tinejdžerica počela zanimati za pozoriste, rekla je njena mama.

Angelina je nosila crne zatamnjene naočale uz crnu odjeću, a kosa joj je bila raspuštena. Vivienne na jednoj od fotografija koje možete vidjeti ovdje nosila plavi Nike top. Jolie je jedna od vodećih producentica mjuzikla.

Vivienne je odlučila učestvovati u projeku nakon što je vidjela produkciju ‘The Outsiders’ u San Diegu, objasnila je Jolie prošle godine.

– Viv me podsjeća na moju majku jer nije usredotočena na to da bude u središtu pažnje, već na tome da bude podrška drugim kreativcima, rekla je Jolie.

‘Vrlo je promišljena i ozbiljna po pitanju kazališta i naporno radi kako bi što bolje razumjela kako pridonijeti’, rekla je.

Jolie ima ukupno šestero djece, osim Vivienne ima kćerke Shiloh i Zaharu, te sinove Knoxa, Maddoxa i Paxa.

Pročitajte još