Glumila je u spotu Harisa Džinovića, a samo su jednom snimljene zajedno u javnosti: Ovo je Melinina lijepa sestra

Piše: L. K. P.

FOTO: M. M. / Ata images

Melina Džinović se posljednjih mjeseci našla u žiži javnosti javnosti zbog razvoda od Harisa Džinovića. U ljubavi dugoj 22 godine dobili su dvoje djece, no na brak dug 10 godina ipak su odlučili staviti tačku. Nakon izlaska iz suda pjevač je nedavno iznio brojne skandalozne tvrdnje o Melini. Kako je ispričao, nju ‘zanima samo novac’, a otkrio je da je ona ta koja je svojevoljno napustila njihovu vilu, kao i da ga je varala.

Inače, poznata modna kreatorica koja je imala revije širom svijeta i čije su kreacije nosile Sofia Vergara, Mariah Carey, Pamela Anderson, Jennifer Lopez i mnoge druge svjetske face, rođena je u Bihaću i kćerka je Elme i Sulejmana Galića. No manje je poznato da ima i sestru Eminu o kojoj se ne zna mnogo toga.

Mediji su svojevremeno pisali da Emina godinama živi u Turskoj sa suprugom i kćerkom te da joj je muž jedan od najuglednijih istanbulskih poduzetnika. Na prvi pogled njih dvije ne liče budući da je Melina privlačna plavuša, a Emina zanosna brineta, no kad se bolje zagledate – fizičke sličnosti itekako ima.

FOTO: M. M. / Ata images

Melina je samo jednom u javnosti fotografirana sa sestrom, i to na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine. Pjevačeva bivša supruga tad je nosila crvenu svečanu haljinu s istaknutin dekolteom, dok je Emina zasjala u svetlucavoj haljini.

Inače, Melinina zanosna sestra svojevremeno se pojavila i u spotu za kultu Harisovu pjesmu ‘Pariške kapije’.

Na pitanje je li Melina mogla glumiti u spotu Haris je tada izjavio:

„Svidjela se njoj uloga, kao i svakoj ženi koja bi trebala ostaviti muža. Ali oboje smo se složili da bi njeno pojavljivanje u spotu bilo potpuno suvišno, pa smo odustali od te ideje. Kad budemo bili bračni par Angelina Jolie i Brad Pitt glumit ćemo u spotovima zajedno.“

Pročitajte još