Ovako izgleda unuk Dragomira Bojanića Gidre: Kažu da je naslijedio njegov šarm

Piše: L. K. P.

Čuveni glumac Dragomir Bojanić Gidra iako je preminuo prije tri decenije, njegova slava ni danas ne jenjava, a avanture popularnog her Žike Pavlovića iz serijala “Žikina dinastija” po kojem je najprepoznatljiviji, prepričavaju se i među mlađim generacijama.

Avanture popularnog her Žike Pavlovića rado gledaju i generacije koje se u vrijeme kada je snimana čuvena „Žikina dinastija“ nisu ni rodile.

Glumac neponovljivog šarma, ženio se čak tri puta i to uvek istom ženom, glumicom Ljiljanom Kontić.

Njih dvoje su se upoznali na fakultetu, vjenčali 1966. godine, a zatim rastajali i mirili, jer nisu mogli jedno bez drugog. Tokom burnog zajedničkog života dobili su kćerku Jelenu, rođenu 1970. godine.

O tome kakav je Dragomir Bojanić bio u privatnom životu danas najčešće svjedoči Jovan Stojanović, unuk njegovog rođenog brata Milomira. Iako je imao samo sedam godina kada je Gidra preminuo, dobro se sjeća deda-strica.

‒ Često sam ga posjećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmijan i vedar. Nikada ga nisam vidio tužnog ili namrgođenog ‒ kaže Jovan.

‒ Nije tačno da je moj deda bio švaler ‒ napominje.

‒ On je mnogo volio moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvijek vraćao.

– Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina ‒ ispričao je jednom prilikom unuk Dragomira Bojanića Gidre, kome je atraktivan izgled širom otvorio vrata u svijet manekenstva.

– Proteklih godina radio je brojne kampanje za poznate brendove, revije, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima.

Stojanović je već nekoliko godina u sretnom braku, što se može vidjeti na njegovim društvenim mrežama, a ima i sina, na kojeg je veoma ponosan.

Pročitajte još