Nakon propalih veza i dvoje djece Hurem konačno blista u vjenčanici

Piše: L. K. P.

Proslavila se ulogom Hurem, jedine zakonite supruge Sulejmana Veličanstvenog, ima dvoje djece, nekoliko propalih veza, iza nje su i nervni slom, slomljeno srce, pokušaj samoubistva… Samo jedno Meryem Uzerli nikad nije uradila, bar ne u privatnom životu. Nije obukla vjenčanicu, niti izgovorila sudbonosno “da”.

Iako su joj na poslovnom planu cvjetale ruže, u nekom trenutku nije mogla da se više nosi sa teretom slave. Snimanje serije “Veličanstveno stoljeće” napustila je iznenada, zbog čega je navukla gnjev cijele ekipe i naročito gledalaca.

Za sve je, kako se kasnije ispostavilo, bio kriv susret sa fatalnim turskim biznismenom koji je ostavio dok je bila u drugom stanju.

Meryem se vratila u Nemačku, gde je inače rođena, i posvetila se kćerki Lari. Počela je novi život.

Nešto kasnije, početkom 2021, dobila je još jednu kćerku kojoj je dala ime Lili. Ime oca nije otkrila, a nepoznat je i njen trenutni ljubavni status.

Međutim, odlučila je da obuče vjenčanicu.

Da li će četrdesetogodišnja turska zvijezda konačno stati na ludi kamen? To nije otkrila, ali romantičnih haljina u kojoj je pozirala, makar to bilo samo za potrebe reklame, zaista bi mogla da bude jedna od najljepših vjenčanica na svijetu.

Izvor: hellomagazin.rs

Pročitajte još