Zavirite u dom Matije Cveka: Pokazao kako se snašao u najvažnijoj ulozi

Piše: L. K. P.

Muzičar Matija Cvek nedavno je postao otac kćerkice Lote, koju je dobio u vezi s Miriam Cikron.

Matija i Miriam svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti. Navodno su u vezi više od godinu, a Miriam je koautorica ilustracije za njegov posljednji album. Ono što se o njoj zna jest da je završila Prehrambeno-biotehnološki fakultet.

Podsjećamo, Matija je u nedavnom razgovoru za IN Magazin prvi put progovorio o kćerki, a otkrio je i kako se snašao u očinskoj ulozi.

– Ma ona je najbolja na svijetu, to mi je najveća nagrada u životu. Pa dobro, ovo s pelenama nije takva drama. Kad se ufuraš, ide to skroz ok, rekao je.

Matija je od onda podijelio nekoliko fotografija s kćerkicom u njihovom domu. Na fotografijama se da primijetiti zanimljivi interijer doma, koji odiše minimalizmom i prostranošću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

Među porodičnim prizorima može se vidjeti i kako su uredili dnevni boravak i kuhinju. Visoki bijeli zidovi, namještaj od svijetlog drva, koji se savršeno uklapa s parketom na podu, tek je dio interijera. Ono što se posebno ističe u stanu su sivo-bijele tapete koje na pravi način komplimentiraju ostatak namještaja u dnevnom boravku. U sličnim tonovima i stilu uređena je i blagavaonica, kao i kuhinja.

Pročitajte još