Haris Džinović ponovo opleo po bivšoj supruzi: Ja sam javna ličnost, ona je bila ljubomorna

Piše: L. B.

Haris Džinović ponovo je iznio detalje iz braka s Melinom Džinović, a ovoga puta progovorio je o njenoj ljubomori.

Pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović rastali su se nakon 22 godine braka, a ona se povodom razvoda nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje.

Prema pisanju srpskih medija, pjevač je sada pričao i o Melininoj ljubomori koja je bila prisutna u braku.

“Ja sam javna ličnost, prema tome, moraju me preferirati i muškarci i žene. I znaš što je popularnost, popularnost je pored ostalog i tako profilirana. Ljudi se žele slikati, zagrliti, žele da potpišeš autogram, da te dodirnu, da pričaju s tobom… To je njoj u početku smetalo, kasnije je shvatila šta je moje zanimanje. Rekao sam joj: ‘Hoćeš li da prekinem karijeru pa da budem “trafikant”, da jedemo paštetu umjesto lososa'”, rekao je Haris na Prvoj televiziji.

Podsjetimo, nedavno je u kući Harisa Džinovića na beogradskom Senjaku nastao je haos, nakon posjeta njegove bivše supruge Meline, pisao je srpski Blic.

Kako bi je izbacio iz doma, Haris je pozvao policiju, koja je brzo došla na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je zatim privremeno Harisu oduzela pištolj koji je imao u kući, iako za njega ima dozvolu, nakon čega je pjevača sin Kan odvezao u policijsku postaju, gdje se zadržao satima.

Haris i Melina zajedno imaju kćerku Đinu koja ju je otrpatila na Instagramu i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom.

 

Pročitajte još