U ovu kuću američke pjevačice odmah bismo uselili: Prodaje je za šest miliona

Piše: L. K. P.

Američka pjevačica Kesha, najpoznatija po hitu “Tik Tok” prodaje svoj dom u Los Angelesu, kuću koju je kupila prije četiri godine u četvrti Mar Vista. Ona je tada za nju izdvojila 5 miliona dolara, a sada bi je voljela prodati za čak milion više. Radi se o luksuznoj modernoj vili kojom izvana dominiraju beton i drvo, ali i velike staklene stijene zahvaljujući kojima je unutrašnjost prekrasno osvijetljena.

Interijerom dominiraju bijela boja i drveni podovi, a u kući se nalazi čak pet soba te pet kupaonica. Dnevni boravak krasi visoki strop, dok se u njegovom središtu nalazi moderan kamin, a otvorena kuhinja s elementima od kvarca direktno je spojena s blagovaonom kojom dominira neobičan luster.

Glavna spavaća soba pak je ostvarenje snova – ima spa prostor s kadom, walk-in ormar te prostrani balkon. Uz kuću nalazi se i kuća za goste, bazen, prostor za druženje te kino na otvorenom. Iako su sve sobe više-manje uređene minimalistički, Kesha je upečatljivim detaljima poput fotografija, neobičnih lampi i drugih dodataka razbila taj minimalizam i unijela svoj duh u uređenje, a kuća je za sve ljubitelje takve estetike prava inspiracija.

Pročitajte još