Momčilo Otašević otkrio kako nakon razvoda provodi dane

Piše: L. K. P.

Sanjin Strukic / Pixsell

Momčilo Otašević nakon razvoda dugo nije želio da daje izjave za medije, vješto izbjegavajući da odgovori na pitanje o krahu braka sa kolegicom Jelenom Perčin.

Ipak, kako je prošlo nešto više od godinu dana, svako je nastavio sa svojim životom, a glumac sreću i mir pronalazi na profesionalnom planu.

Dramski umjetnik godinama živi na relaciji Hrvatska – Crna Gora, a i nakon razvoda sa bivšom suprugom ostao je da živi bliže djeci, te u rodno Cetinje ode samo kada ima privatne i poslovne obaveze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

O tempu i načinu života glumaca nedavno je pričao na hrvatskoj televiziji, iskreno govoreći da je nekad veoma naporno uskladiti porodične i profesionalne obaveze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Ipak, kada radiš ono što voliš, ništa ti nije teško pa ni nekoliko puta da leti iz Dubrovnika za Podgoricu i nazad u jednom danu.

– Snimam, recimo, do jedan ili dva, idem na avion, sletim u Dubrovnik, tamo sam oko četiri-pet, onda se vozim pd Dubrovnika do Podgorice, gdje u osam imam predstavu koja traje do deset. Poslije predstave idem kući na Cetinje, to je još pola sata vožnje. Zaspim do dva, da bih u četiri-pet bio nazad u Dubrovniku minimum sat vremena prije leta. Stignem nazad rano ujutru na snimanje i snimam cijeli dan, otkrio je Otašević kako poslije razvoda provodi dane.

Pročitajte još