Princ William prvi put se oglasio nakon videa Kate Middleton: Objavu na Instagramu je posvetio ovoj ženi

Piše: L. K. P.

Nakon što je Kate Middleton video porukom otkrila da boluje od raka, zajedno s princem Williamom povukla se u privatnost i mir porodičnog života. No, budući kralj napokon se oglasio na društvenim mrežama, ali ne objavom koju su svi čekali.

Naime, dok javnost s nestrpljenjem čeka novosti o stanju njegove supruge i oca, kralja Charlesa koji također boluje od raka, princ William poslao je zahvalnicu – nogometašici.

‘Hvala ti za toliko nezaboravnih nastupa za Lavice! Sada ti želim mnoštvo golova za Villu!’, napisao je engleskoj reprezentativki Rachel Daly na Instagram Storyju profila koji dijeli s Kate.

Princ William poznat je kao zagriženi fan birminghamske Aston Ville, za koju igra upravo Daly koja je zvijezda ženske momčadi. Nogometašica je s Engleskom osvojila Euro 2022 te ranije danas najavila povlačenje iz reprezentativnog dresa u kojem je nastupila 84 puta.

Upravo to potaknulo je princa od Walesa da joj zahvali brojne uspješne nastupe za Englesku, a kako bi svemu dao osobni potpis, na dnu ‘storyja’ potpisao se slovom W.

Ova poruka bila je prvo oglašavanje u javnosti od objave videa u kojem je Kate otkrila svoju dijagnozu i tako stala na kraj teorijama zavjere koje su sedmicama kolale usred njenog izbivanja iz javnog života.

Princ i princeza od Walesa propustili su i tradicionalan odlazaka na uskršnju misu te blagdane proveli na spokojnom imanju u Sandringhamu.

Pročitajte još