Kćerka Ben Afflecka predstavila je svoje muško ime

Piše: L. B.

Foto: OK magazine

Kćerka Jennifer Garner i Bena Afflecka promijenila je svoje ime Seraphine u Fin Affleck.

Petnaestogodišnja kćerka bivšeg glumačkog para Jennifer Garner i Bena Afflecka, dosad znana i kaoSeraphina Rose, službeno je predstavila svoje novo ime, koje je promijenila u muško Fin na komemoraciji za Jenniferina oca, odnosno svog djeda.

Noseći crno odijelo s hlačama i kratku frizuru, Fin se predstavila svojim novim imenom prije nego što je počela s čitanjem Biblije. Svoju dječačku frizuru pokazala je još u februaru ove godine, ali sada je sve iznenadila otkrićem novog imena.

“Zdravo, moje ime je Fin Affleck”, pozdravila je okupljene.

Fin je inače srednje dijete Jennifer i Bena, koji još imaju 18-godišnju kćerku Violet Anne i 15-godišnjeg sina Samuela. Par se razveo 2015. godine, finalizirao razvod 2018. godine, no zadržali su prijateljski odnos i zajedno odgajaju djecu.

Ben se 2022. godine oženio pjevačicom Jennifer Lopez, čija 16-godišnja kćerkeEmme Maribel Muniz koristi rodno neutralne zamjenice i veoma se zbližila s Finom.

Inače, Fin već godinama ima dječačku frizuru i redovito se pojavljuje u muškoj odjeći, a on je samo jedno od djece svjetskih zvijezda koja pronalaze svoj identitet.

Pročitajte još