Dresscode podiže nivo stila u zdravstvu: Partnerstvo s ASA bolnicom

Kreirane i sašivene kvalitetne uniforme za osoblje Bolnice

Piše: L. K. P.

Indira Musić marketing menager ASA bolnica, Džejla Glavović Očuz Head of marketing & PR Prevent Industrials & Dresscode, Mladen Komarica Business development menager ASA bolnica Amila Efendira akademski product i modni dizajner Dresscode

Dresscode, vodeći bosanskohercegovački modni brend, s ponosom objavljuje svoju saradnju s ASA bolnicom, prvom privatnom općom bolnicom u Bosni i Hercegovini. U sklopu ove saradnje, Dresscode je opremio osoblje bolnice ekskluzivnim uniformama: od korporativnih uniformi za administrativno osoblje do osoblja za osiguranje i medicinsko osoblje, uključujući liječnike, tehničare, hirurge i osoblje za održavanje higijene u bolnici.

Sve uniforme su dizajnirane u paleti boja Bolnice, te odražavaju visoki profesionalizam, istovremeno osiguravajući udobnost i izdržljivost. Posebna pažnja posvećena je odabiru materijala za svaki sektor. Tako su medicinske uniforme izrađene od visokokvalitetnih materijala dizajniranih da izdrže stroge zahtjeve zdravstvenog okruženja, pružajući istovremeno udobnost i izdržljivost zahvaljujući pamučnim tkaninama od elastolefina, što omogućuje slobodu kretanja u zahtjevnim situacijama.

Korporativne uniforme odišu poslovnom elegancijom, izrađene su od specijalne vunene tkanine najnovijom tehnologijom 3D tkanja. 3D WOOL®, vunena tkanina s visokom elastičnošću u oba smjera, pruža udobnost i izvanredne performanse, prilagođavajući se pokretima osoblja.

Vrijedno spomena je da je svaka uniforma kreirana i sašivena u proizvodnim pogonima Prevent Sewinga u Travniku, pod budnim okom Amile Efendire koja je istakla:”Saradnja s ASA bolnicom predstavlja veliku čast. Bila je privilegija raditi na stvaranju uniformi za ovu važnu zdravstvenu ustanovu, koja postavlja standarde u privatnoj zdravstvenoj zaštiti u Bosni i Hercegovini. Svaka uniforma pažljivo je osmišljena i izrađena kako bi odražavala profesionalizam i kvalitetu koju bolnica nudi svojim pacijentima. Naš tim je uložio mnogo truda i pažnje u svaki detalj, od odabira materijala do krojenja i šivanja, kako bi osigurali udobnost, funkcionalnost i estetiku svake uniforme. Radujemo se što smo dio ove saradnje i vjerujemo da će naše uniforme doprinijeti ugledu i uspjehu ASA bolnice.”

Dresscode je, također, odgovoran za profesionalan izgled osoblja za osiguranje bolnice, kreirajući im crna odijela koja odražavaju sigurnost i autoritet.

ASA Bolnica predstavlja važan korak u unapređenju zdravstvene zaštite u Bosni i Hercegovini, postavljajući pacijente na prvo mjesto i kreirajući viziju izvrsnosti u zdravstvenoj zaštiti. Ova moderna zdravstvena institucija odražava predanost osnivača ulaganju u prosperitet i razvoj bosanskohercegovačkog društva.

Dresscode, kao vodeći bosanskohercegovački modni brend, nastavlja svoju misiju pružanja moderne i univerzalne odjeće.

U prodavnicama Dresscode, brenda svjetskog glasa, možete pronaći moderne i privlačne komade koji su postali prepoznatljivi među štovateljima dobrog stila.

Pročitajte još