Uloga u “Očajnim kućanicama” donijela mu je titulu jednog od najpoželjnijih muževa: Evo šta radi i kako izgleda Carlos Solis danas

Piše: L. K. P.

Popularna serija ‘Očajne kućanice’ počela se emitirati 2004. godine, a ubrzo je postigla ogroman uspjeh. Prikazivala se sve do 2012. godine, a tokom sezona su glavni likovi osvojili srca svih gledalaca. Čak je i danas serija veoma popularna, iako je prošlo više od 10 godina od posljednje epizode.

Jedan od likova u seriji bio je Carlos Solis, kojeg je utjelovio glumac Ricardo Antonio Chavira (52). Ricardo je glumio supruga Gabrielle Solis, koju je igrala slavna Eva Longoria.

Njihovi su likovi imali hemiju na malim ekranima da su brojni pomislili da su zajedno i u pravom životu te su navijali za njihovu vezu Međutim, njih su dvoje bili samo dobri prijatelji. Tokom snimanja serije je Longoria bila u braku s Tonyjem Parkerom, a rastali su se prije emitiranja posljednje sezone. Chavira je tada bio u vezi s Marcelom Dietzel, s kojom je danas u braku.

Chavira se nakon hit serije nastavio baviti glumom. Pojavio se u seriji ‘Selena: The Series’, a dobio je uloge u nekoliko filmova i serija. Glumac se rijetko pojavljuje u javnosti, a brojni smatraju da danas izgleda drugačije nego u vrijeme snimanja serije.

Pročitajte još