Sin i kćerka Dine Merlina mladi su i uspješni, ali po jednom se veoma razlikuju: Evo kako izgledaju Hamza i Naida

Piše: L. K. P.

Dino Merlin godinama uspjeva privatni život i porodicu držati daleko očiju javnosti, i to mu uspješno polazi za rukom.

U skladnom je braku gotovo 40 godina sa Amelom Dervišhalidović sa kojom je u ljubavi još iz tinejdžerskih dana.

O njihovom odnosu se zna toliko da nikad nisu imali nijedan skandal, te važe za jedan od najskladnijih parova. Dino i Amela imaju dvoje djece, sina Hamzu i kćerku Naidu, koji su takođe godinama van medija.

Njihov sin je godina studirao po Evropi, što je još jedan od razloga zašto javnost ne zna mnogo o njemu.

Nakon studija u Londonu i Berlinu, studirao je i Menadžment i političke nauke u Istanbulu što mu je pomoglo da danas sa ocem ima skladan poslovni odnos.

Prateći primjer njegovih roditelja, oženio se svojom ljubavlju iz srednje škole Dženetom, te imaju sina Nezira.

Život njihove kćerke Naide takođe je prilično skroman i povučen, s obzirom da joj je otac pjevač čije pjesme zna svaki Balkanac.

Naida je rođena kada su skromnije živjeli, nego što je slučaj sa njenin bratom koji je imao bezbrižno odrastanje u materijalnom smislu, tako da je osjetila život od nemaštine do finansijske obezbjeđenosti i svih plodova luksuznog života.

Dino Merlin je jednom prilikom i istakao da je upravo to najveća razlika među njima – sina Hamzu više zanimaju materijalne stvari kao i dobre finansije, jer je odrastao u takvom okruženju gdje su roditelji mogli da mu ostvare šta god da poželi.

Naida je, kao i njen brat, uspješno završila školovanje u inostranstvu i to postdiplomske studije na Oksfordu koje su joj dale dovoljno znanja da upliva u informatičke vode i gradi internacionalnu karijeru.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još