Zavirite u kuhinju jedne od omiljenih voditeljica u regionu: Ovdje provodi najviše vremena

Piše: L. K. P.

Jedna od omiljenih voditeljica u regionu, Marijana Batinić, krajem 2022. godine preselila se u novi stan, a vijest o selidbi sa svojim je fanovima podijelila na Instagramu.

– Konačno je došao i taj dan – prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni, napisala je tada podijelivši nekoliko fotografija iz novog stana koji tad još nije bio namješten.

U jednom intervjuu govorila je o selidbi te otkrila koji će biti njen kutak za opuštanje i sreću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

– U mašti bi to bila fotelja ispred biblioteke s čašom vina i knjigom u ruci, a realnost je da ću ipak češće uživati u kuhinji. Okupljanje oko stola mi je najvažniji trenutak u danu. Hrana u mojoj porodici nikad nije bila samo pogonsko gorivo i izvor nutrijenata, nego nas je povezivala i spajala. Uz hranu smo stvarali najljepše uspomene i sličice iz djetinjstva. Moja majka je i danas stalno oko kužine, a ja se trudim barem donekle preslikati atmosferu mog splitskog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Tu ljubav prema zajedničkoj pripremi hrane i druženju oko stola nastojim prenijeti i na svoje kćerke. Ena već zna sama pripremiti neka jednostavna jela i kolače i to me baš raduje, kazala je voditeljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Marijana je sada pokazala upravo svoju prekrasnu kuhinju. Pozirala je sjedeći na kuhinjskoj plohi, sređena od glave do pete.

Marijana je izabrala kuhinju po mjeri s tamnim kuhinjskim elementima i keramičkim pločama i policom. Vidi se i pozlaćena slavina i sudoper, ali i brojne dekoracije na polici. Posebno se ističe kako je pametno iskorišten prostor budući da je zid nakošen te da voditeljica u kuhinji ima veliki krovni prozor koji propušta puno svjetla, no i zauzima puno mjesta.

Pročitajte još