Jennifer Lopez pozirala sa rođenim sestrama: Ne zna se koja je ljepša, a evo i čime se bave

Piše: L. B.

Svi znamo da planetarno poznata Jennifer Lopez svakom svojom objavom privlači vrtoglavu pažnju, pa je tako bilo upravo i ovog puta. Ali, sada u fokusu nije bio njen ljubavni život, niti zavodljivi Ben Affleck – sada je to bila porodica, njene 2 sestre koje javnost nema prilike često da vidi.

Iako nisu pošle pjevačicinim stopama, obje su vrlo ostvarene i prelijepe dame. Leslie, njena mlađa sestra ima zavidnu novinarsku karijeru, pa su gledaoci imali prilike da vide njeno lice na malim ekranima, dok joj se sestra probijala u muzičkoj industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Linda Lopez bacila se na televizijsko novinarstvo, gdje je imala dosta uspjeha, a jedno vrijeme je vodila i zabavni progam te je ugostila i svoju sestru, što je bilo izuzetno gledano.

Leslie, sa druge strane, svoj put pronašla je također u muzici, a bavila se prvenstveno operskim pjevanjem i radila je kao profesorka muzičkog u školi u Bronxu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08)

Ona se, za razliku od svoje dvije sestre, rijetko pojavljuje na društvenim mrežama, ali napravila je izuzetak kada se njena kćerka izjasnila kao transrodna osoba, o čemu se oglasila i sama Jennifer u objavi na Instagramu gdje je rekla kako je jako ponosna tetka.

Pročitajte još