Nove fotke Rafaela Nadala: Svi se pitaju gdje je nestao frajer zbog kojeg su i žene ludile

Piše: L. B.

Rafael Nadal nekada je bio razlog mnogih žena zbog kojeg su gledale tenis. Majica bez rukava da isklesani mišići dođu do što boljeg izražaja, duga kosa uz jedan tipičan vatreni španski temperament, bili su dovoljni da dobije titulu najpoželjnijeg sportiste. Ipak, priroda i vrijeme, čini se, uradili su svoje, pa mnogi danas komentarišu da popularni teniser danas ne izgleda ni upola atraktivno kao nekad.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

header>

Fanovi bijelog sporta čuvenog Rafaela Nadala na terenu nisu vidjeli od januara, a povreda kuka čini se ozbiljnijom nego što je iko očekivao. Uz hronične probleme koje godinama ima sa koljenima, veliki broj stručnjaka sumnja da će se ikad vratiti tenisu i ‘konkurisati’ za najveće trofeje, što nadaleko poznatog Španca ne spriječava da putuje i objavljuje nove fotografije – koje su baš podigle buru zbog njegovog izgleda.

Selfi napravio pometnju

Jedan selfi, na kojem teniser nije ispao baš najreprezentativnije, počela je da kruži nekadašnjim Tviterom i da izaziva šaljive, pa čak i zlonamjerne komentare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tennis_stats (@tennis_magazine_)

Činjenica je da je se s godinama Nadalu kosa prorijedila i da su godine na licu ostavile bore, ali ako se pogledaju neke druge nedavne fotografije, jasno je da teniser sa Mayorke, koji je osvojio čak 22 grend slem titule, samo loše ispozirao na onoj spornoj koju komentarišu svi na društvenim mrežama.

Rafael Nadal
Rafael NadalFoto:Eric Renom / Profimedia

I dok njegova fotografija nesmetano putuje prostranstvima društvenih mreža, 37-godišnji teniser se uprkos nevjernim Tomama priprema za povratak na veliku scenu, a prvi turnir na kom će nastupiti nakon višemjesečne pauze bit će onaj u Barceloni.

Pročitajte još