Nina Badrić plijenila poglede na ulicama Zagreba: Ona zna koja je hit boja cipela ove sezone

Piše: L. K. P.

Pjevačica Nina Badrić poznata je po odvažnim odjevnim kombinacijama koje ostavljaju bez daha, ali i ljubavi prema elegantnim cipelama. Jedne takve koje su obilježile početak nove sezone, crvene cipele na petu, nosila je na glavnom gradskom šetalištu u Zagrebu.

Pjevačica je blistala u lepršavoj crno crvenoj haljini koju je odlučila iskombinirati na crvene gležnjače na vezanje. Riječ je o hit modelu od prave kože koji će svakom outfitu dati određenu dozu svježine i glamura. Ovaj model je idealan za proljeće jer iako izgledaju kao gležnjače, dovoljno su prozračne.

 

Foto: JOSIP MOLER/CROPIX

S obzirom na to kako je crvena boja koja je uvijek IN, ne čudi kako su mnogi high street brendovi odlučili upravo u svoju ponudu uvrstiti obuću baš u toj boji. Salonke ili sling modeli, “kitten” peta ili pak malo viša potpetica, izbor modela je doista bogat. Ono što smo u posljednje vrijeme primijetili je kako se “kitten” potpetica vratila na velika vrata. I to nas nimalo ne čudi, jer su cipele tog modela kao stvorene za sve one koji zaziru od previsokih peta koje nerijetko znaju biti neudobne, naročito ako u njima trebamo provesti cijeli dan.

Izvor:gloria.hr

Pročitajte još