Pogledajte kako izgleda vanbračni sin Harija Varešanovića: Mnogi tvrde da veoma liči na slavnog oca

Piše: L. K. P.

Hari Mata Hari, jedan od najpopularnijih pjevača i miljenik pripadnica nježnijeg spola o privatnom životu ne govori često. Poznato je da je već nekoliko godina u braku sa suprugom Jasminkom. Iza sebe ima već jedan brak i dvoje djece kćerku i sina i ponosni je djed.

Međutim, dvije godine prije nego što je osnovao porodicu sa prvom suprugom, pjevač je dobio još jednog sina za kojeg je tek kasnije saznao.

Mnogi tvrde da njegov sin Mak veoma liči na njega.

Iako su mediji pisali da je poznati sarajevski pjevač za sina čuo znatno kasnije te da je njegov nasljednik bio jedan od razloga za raspad prvog braka, Maja, majka Maka Varešanovića, je svojevremeno otkrila istinu njihovog odnosa.

Istakla je da je pjevač od prvog dana znao za svog sina kojeg je priznao i nosi njegovo prezime, te da ju je Hari posjećivao i obilazio, kao i to da su zajedno učestvovali u Makovom odgoju.

Mak se oženio 2017. godine, a pjevač je bio glavni organizator vjenčanja.

– Mi smo rasuti po svijetu. Obilazimo se kad možemo. Trenutno su svi našli sebi neku budućnost  vani, u ovoj fazi života uspješno. Tako da veoma često idem kod njih u posjetu, kad god uhvatim vremena pored svih obaveza – priznao je Hari u jednom intervjuu.

Pročitajte još