Prava nasljednica: Anna Wintour u rijetkom izlasku pokazala elegantnu kćerku

Piše: L. K. P.

Annu Wintour poznajemo kao uspješnu poslovnu ženu i prvu ženu modnog carstva, ali ona je i majka, ali i baka. Zasigurno ‘najstajliš’ baka na premijeru je mjuzikla ‘Lempicka’ stigla u društvu svoje kćeri koja je ipak odabrala nešto povučeniji život daleko od mode, ali ipak blizu umjetnosti.

36-godišnja Bee Shaffer bavi se produkcijom, ne pojavljuje se u javnosti često, ali ovaj je put ipak plijenila pažnju uz Wintour.

Dvojac je uživao u zajedničkom vremenu i mjuziklu, a ljubitelji mode svakako u njihovim odjevnim kombinacijama koje su odisale elegancijom, ali i neodoljivim smislom za modu koji ima najutjecajnija žena u svijetu mode.

I dok je legendarna glavna urednica nosila nikad popularniju haljinu nalik košulji midi dužine s elegantnim cvjetnim uzorkom te neizostavne sunčane naočale, njena je kćerka blistala u jarkoj boji koja momentalno budi osjećaj sreće.

U efektnoj žutoj haljini kratkih rukava, povišenog ovratnika i zanimljivih proreza s narančastim obrubima, Bee Shaffer najavila je dolazak ljetnih boja u naše garderobe. Riječ je o skupocjenoj haljini brenda Proenza Schouler, američkog brenda utemeljenog 2002. u New Yorku.

Smisao za modu ipak je nešto što je samo dio njenog privatnog, ali ne i poslovnog puta. Diplomirala je na Sveučilištu Columbia te se odlučila zaposliti kao producent u američkoj televizijskoj emisiji ‘Late Night sa Sethom Meyersom’, a produkcijom se bavi i njezin suprug Francesco koji je filmski redatelj i fotograf koji je režirao muzička spotove za Beyonce, A$AP Rockyja i Nicki Minaj.

Pročitajte još