Enis Bešlagić otkrio tajnu sa seta omiljene “Naše male klinike”

Piše: L. K. P.

Enis Bešlagić je otkrio tajnu njega i Igora Mešina iz „Naše male klinike“ u kojoj su zajedno glumili i uveseljavali gledatelje pred malim ekranima.

Enis Bešlagić i Igor Mešin zajedno su snimali omiljenu seriju “Naša mala klinika”, a tih su se trenutaka nakratko prisjetili i u sedmoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojem učestvuju kao član žirija, odnosno kao voditelj.

– Samo da znate, da vam otkrijem jednu tajnu! Tako smo ja i Igor Mešin i ja, koji smo imali najviše zajedničkih snimanja u Našoj maloj klinici, kada bi znali improvizirati tekst. Onda bi Igor govorio a dddddd, onda bi mene pogledao, pa ja nastavim – nikad nismo znali koji je šlagvor netko rekao, otkrio je Enis.

Enis ne krije koliko su ga radovala snimanja za popularnu seriju “Naša mala klinika” pa je se jednom prilikom rado prisjetio i na svom Instagram profilu, gdje je podijelio kratki video s Igorom.

“Koliko smo se mi uživali snimajući”, napisao je uz njega.

“Najjača serija ikada”, “Znači, muž i ja već znamo tko će šta reći, ali stalno i iznova gledamo.. I plačemo od smijeha”, “Omiljeni duo u NMK”, “Koliko vremena provedeno uz NMK”, “Gledam vas svaki dan, nikad mi ne dosadite”, pisali su mu tada obožavatelji.

Pročitajte još