Slavne majke i njihove kćerke bile su glavne zvijezde Diorove revije

Piše: L. K. P.

Modna revija francuske modne kuće Dior, na kojoj su predstavljeni modeli iz predjesenske kolekcije, privukla je u njujorški Muzej Brooklyn društvenu i glumačku elitu. U prvom redu sjedile su slavne glumice Michelle Williams, Anya Taylor-Joy, Rosamund Pike, Charlize Theron, Alexandra Shipp i Naomi Watts, a najviše pozornosti izazvale su majke u društvu svojih kćerki.

Britanska glumica Naomi Watts na reviju je stigla u društvu 15-godišnje kćerke Kai, koju je dobila u vezi s američkim glumcem Lievom Schreiberom. Njih dvoje u vezi su proveli jedanaest godina i dobili dva sina, od kojih je mlađi promijenio ime u Kai i započeo rodnu tranziciju.

Proslavljena holivudska glumica Charlize Theron na reviju je stigla, pak, u društvu svoje mlađe 9-godišnje kćerke August, koju je posvojila 2015., tri godine nakon sina Samuela, koji se u ranom djetinjstvu izjasnio kao djevojčica, pa ga samohrana majka otad odgaja kao – kćerku.

Glumica je svojevremeno iskreno progovorila o svim teškoćama s kojima se susrela u procesu usvajanja i odgoja svojih kćerki.

– Cijeli proces posvajanja je dugotrajan i strašno me psihički iscrpio. Najstresniji trenuci u životu bili su mi kada sam prvi put predala zahtjev koji nije bio usvojen, što me emocionalno dokrajčilo. Trebalo mi je vremena i snage da krenem dalje, jer se vežete za dijete, a na kraju sve propadne. No, oduvijek sam znala da želim biti majka i znala sam da neću odustati bez obzira na sve prepreke na koje ću na putu naići, 48-godišnja glumica, za koju razlika između biološke i usvojene djece – ne postoji.

 

Pročitajte još