Suri slavi 18. rođendan: Punoljetstvo odbačenoj kćerki Toma Cruisea donosi veliku promjenu u životu

Piše: L. K. P.

Na današnji dan 2006. godine rođena je jedina kćerka nekadašnjeg holivudskog para Katie Holmes i Toma Cruisea, Suri. Nakon razvoda roditelja nastavila je živjeti s majkom u New Yorku, a upravo tamo ju je snimio paparazzo na njezin 18. rođendan kako šeta ulicama s buketom ružičastih karanfila u ruci.

S prvim danom punoljetnosti za Suri Cruise puno se toga mijenja. Jedinica Katie Holmes i Toma Cruisea službeno je ušla u svijet odraslih, no to donosi i neke novitete u njenom životu.

Iako je, otkako se njena majka Katie Holmes rastala od Cruisea, uživala u pozamašnoj alimentaciji koju joj je uplaćivao slavni otac, s kojim već 12 godina nema nikakvog kontakta, sada bez toga ostaje.

Naime, kako je dogovoreno u brakorazvodnoj parnici, ali i u papirima oko starateljstva nad Suri, Katie Holmes je dobila potpuno starateljstvo, ali i alimentaciju od 400 tisuća dolara, koliko je svake godine na njen račun uplaćivao Tom Cruise.

Od danas to je stvar prošlosti te time Suri gubi baš svaku poveznicu sa slavnim ocem. Dobro je poznato da je razvodom Katie Holmes zapravo ‘pobjegla’ od scijentološke zajednice, ne želeći da Suri odrasta okružena tim ljudima i vjerom.

Napuštanjem Scijentološke crkve, Suri je izgubila i svaki kontakt sa svojim ocem, kojeg, smatra se, nije vidjela od tada. Sve to uistinu zvuči nevjerojatno, budući da je Suri njegovo jedino biološko dijete. 31-godišnju Isabellu i 29-godišnjeg Connora, s kojima je i dalje u kontaktu te koji su i sami scijentolozi, usvojio je tokom braka s bivšom suprugom Nicole Kidman, i u tom slučaju oni nemaju kontakte s njom.

Pročitajte još