”On za nju ne postoji”! Suri postaje punoljetna, a to znači kraj odnosa sa ocem Tomom Cruiseom

Piše: L. B.

Kćerka Toma Cruise, Suri zvanično će prekinuti sve preostale veze sa njim nakon što je napunila 18 godina, pošto su njih dvoje proveli posljednjih nekoliko godina odvojeni jedno od drugog.

Od Cruiseovog razvoda od Katie Holmes 2012, Suri je veći dio svog života provela sa majkom i ne planira da se pomiri sa ocem, izvestio je Daily mail, pozivajući se na izvore.

Umjesno je napomenuti da su Suri i njena majka Katie Holmes prekinule sve veze sa Tomom zbog njegove scientološke vjere i kako ona zvanično postaje punoljetna, spremna je da se pozabavi pitanjima vezanim za njen odnos sa glumcem iz Nemoguće misije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Daily mail je objavio da njegova kćerka ne planira da gradi nikakv odnos sa njim.

Iako Suri nije odlučila o svojoj budućoj karijeri, ona je navodno jasna u jednoj stvari: „Tom za nju ne postoji.“

Važno je napomenuti da će zvanične veze holivudske zvijezde sa njegovom kćerkom prestati kada ona napuni 18 godina, što se najprije misli na prestanak isplaćivanja alimentacije u iznosu od 400.000 dolara godišnje.

– Suri neće imati nikakav kontakt sa svojim ocem, uprkos tome što ima 18 godina, a čak i da je nazvao, ne bi odgovorila, rekao je izvor za  Daily mail.

Suri je uspostavila blisku vezu sa svojom majkom tokom godina i vjeruje da ima jednog roditelja, a to je njena majka.

Suri je imala šest godina kada su se njeni roditelji razveli i majka je dobila starateljstvo nad kćerkom.

Tom Cruise je dobijao prava na česte posjete pošto je u sporazumu stajalo da će Surijeva majka brinuti o njoj većinu vremena.

U međuvremenu, nekoliko bivših sljedbenika Sajentološke crkve je navelo da vjera zvijezde Top Gun-a ne dozvoljava da vidi Suri jer ona nije sajentolog, međutim, potparol navedene crkve je to okarakterisao kao ‘fikciju’.

 

Pročitajte još