Najiščekivaniji album godine napravio haos na društvenim mrežama: Jedan singl Taylor Swift već ima više od 600.000 pregleda

Piše: L. K. P.

Album naziva “The Tortured Poets Department”, objavljen je u dva ujutro po američkom vremenu, a može se nabaviti na svim zamislivim platformama – na kazeti, CD-u, LP-ju, te u digitalnom obliku. Osim standardne verzije postoje i kolekcionarska deluxe izdanja, a album je već ušao u povijest diskografije kao najprodavaniji u pretprodaji.

Mnogi fanovi Taylor Swift naručili su ga, naime, kao memorabiliju, jer CD, LP ili kazetu žele imati kod kuće, premda će ga slušati u digitalnom obliku. Na albumu se nalaze i pjesme na kojima je Taylor surađivala s Postom Maloneom te Florence and the Machine.

– Sada je dva ujutro i imam iznenađenje za vas: “The Tortured Poets Department” je skriveni dvostruki album. U protekle dvije godine napisala sam toliko pjesama koje želim podijeliti s vama, a uz 16 novih pjesama prilažem i 15 antologijskih… Sve moje pjesme sada pripadaju vama, volim vas, napisala je Taylor Swift u objavi na Instagramu.

Uoči objave albuma u raznim američkim velikim gradovima pojavili su se murali s QR kodovima koji su zainteresirane vodili na YouTube kanal gdje im se pokazao video s tekstom “Error 321” i brojkom 13 iznad njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Objava spota za prvi singl “Fortnight” na kojem gostuje 28-godišnji američki reper Post Malone zakazana je istog dana u 20 sati po njujorškom vremenu.

– Velika sam Postova obožavateljica: fan sam njegovih tekstova, glazbenih eksperimenata i melodioznosti njegovih pjesama koja mi se nakon prvog slušanja uvuče u glavu i ne izlazi nikada više… Našu suradnju mogu opisati samo jednom jedinom riječju, a to je čarolija, rekla je Taylor Swift u objavi na Instagramu, a njene pjesme dočekane su s oduševljenjem.

Naslovna pjesma s albuma “The Tortured Poets Department” u manje od četiri sata od objave prikupila je gotovo 600.000 pregleda.

Da novi album uskoro stiže objavila je na dodjeli diskografskih nagrada Grammy, a novim albumom Swift će sigurno uvećati osobno bogatstvo čija se vrijednost trenutačno procjenjuje na više od milijardu dolara.

Na aktualnoj Forbesovoj listi celebrity milijardera Taylor Swift teži 1,1 milijardu dolara i zauzima četrnaesto mjesto. Od nje su imućnije su samo tri žene Oprah Winfrey, Kim Kardashian i Rihanna, a globalna zvijezda postala je debitantskim albumom jednostavno nazvanim “Taylor Swift” iz 2006. Ostalo je povijest, koju Miss Americana, kako su je svojedobno prozvali američki mediji, nastavlja ispisivati.

Pročitajte još