Svi znamo Ildu Humić, a ovako izgleda njena sestra koja je krenula istim stopama

Piše: L. K. P.

Ilda Humić važi za jednu od najpoznatijih bh. influenserica u BiH. Širu javnost osvojila je svojim smislom za humor, prirodnošću i spontanošću. Na njenoj platformi prikazan je normalan život jedne prizemne žene, koja je, malo po malo , počela sa svojim biznisom, a njeni mnogobrojni pratioci svjedoci su njenog truda, zalaganja i odricanja.

Ilda često ističe kako joj je porodica na prvom mjestu, a poznato je da ima i dvije sestre – Aidu i Ajlu koja je po svemu sudeći na dobrom putu da doživi sestrin uspjeh.

Ajla je na svom profilu okupila oko  80.000 pratitelja s kojim dijeli svoju svakodnevnicu i savjete. Više puta se pojavljivala na Ildinom profilu, a interesovanje javnosti je posebno izazvala nakon što je stavila hidžab prvog dana mjeseca Ramazana. Zaposlena je u prodavnici odjeće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

Ildina je velika podrška i potpora u svemu, izuzetno su bliske, a to potvrđuje i činjenica da joj je upravo Ilda bila kuma na vjenčanju. Čak ni ona ne može da odoli Ildinom humoru i kreativnim idejama, pa se često nađe u njenim videima.

Pročitajte još