Paris Hilton prvi put objavila fotografiju kćerke: Mjesecima je krila od javnosti

Piše: L. K. P.

Bogata nasljednica i nekad poznata partijanerica Paris Hilton dosad nije objavljivala fotografije svoje kćerke London, zbog čega su je često kritizirali na društvenim mrežama.

Bogata nasljednica i nekad poznata partijanerica posljednjih godina isključivo je posvećena porodičnom životu. Naime, Paris Hilton u sretnom je u braku s 43-godišnjim milionerom Carterom Reumom s kojim je ima jednogodišnjeg sinčića Phoenixa te kćerku London rođenu u novembru 2023. Iako je mjesecima skrivala lice svoje mlađe kćerke, sada je na društvenim mrežama ipak odlučila objaviti njenu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

– Predstavljamo vam London Merilin Hilton-Reum, sanjala sam da imam kćerku koja se zove London otkako znam za sebe. Toliko sam zahvalna što je ovdje i zaista neizmjerno cijenim svaki trenutak proveden s njom, napisala je Hilton koju su posljednjih mjeseci neprestano kritizirali zbog toga što često pokazuje lice svoga sina, ali ne i kćerku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

– Osjećam da su svi dijelovi mog života postali javni, tako da želim svoju curicu zadržati samo za sebe. Ipak, uskoro ću je pokazati svijetu jer me ljudi ne prestaju ispitivati o njoj, komentirala je tako jednom prilikom, a na pitanje kada će to biti, rekla je:

“Pokazat ću svima njezino lice kada za to dođe vrijeme”.

Inače, bogata nasljednica poznata je po tome što je početak 2000-ih provela zabavljajući paparazze i tulumareći s poznatim it djevojkama toga doba – Britney Spears i Lindsay Lohan, a često je i diktirala modne trendove. Za Cartera se udala u novembru 2021., a par je bio u prijateljskim odnosima 15-ak godina prije nego što su započeli vezu u novembru 2019., a zaručili se tri mjeseca kasnije.

Pročitajte još