Saša Matić priznao da je slab na kćerke: Rijetko se pojavljuju u javnosti, a evo kako izgledaju i čim se bave

Piše: L. K. P.

Saša Matić se trudi da privatni život sakrije od očiju javnosti, ali gotovo svi znaju da je u sretnom i skladnom braku već godinama.

Sa suprugom Anđelijom dobio je dvije kćerke, Aleksandru i Taru, koje su izrasle u prave ljepotice.

Matić ne krije da je slab na njih i da je veoma popustljiv kao roditelj, iako su njegovi majka i otac bili veoma strogi.

– Nemam ni vremena da budem drugačiji, znate, ja se njih toliko poželim, pogotovo ova mala, nije sa nama, ona studira u inostranstvu, pa onda nemam kad da budem drugačiji nego popustljiv, jer toliko ih poželim. Aleksandra je sad na ekonomiji, na biznisu i finansijama. Moramo nekog imati u porodici da zna raspolagati s novcem. One slušaju moje pjesme. Ova mala čak kaže: “Tata kada će novi album? Malo si smorio sa starim pjesmama- rekao je Saša svojevremeno za srbijanske medije, a onda ispričao jednu anegdotu sa odmora, kada su mu nasljednice puštale nove, moderne pjesme.

– Bili smo prošle godine na ljetovanju u Grčkoj. Imali smo jednu kuću, a sa nama su bili i Goran iz “Ok benda” sa porodicom i njihova djeca, Anđela i Jelena. Njih četiri su nerazdvojene. I jedno veče sjedimo, večeramo, pošto smo imali kuću na obali mora, one kažu: “Tata da pustimo mi sada ovo moderno, ovo što mi slušamo, Crni Cerak i sve ostalo”. Ja kažem, pusti, kćerko. I one kako su to pustile, ide muzika, ide tekst, ali čim se u tekstu pomene onaj dio droga, nasilje, kako već ide, one počnu da viču kako bi nadglasale da mi ne čujemo… Ja im kažem niste fer, pustite i mi da čujemo. Odustale su, ugasile su odmah. Dobro je da ne traže duet sa Crnim Cerakom, e tu bih imao problem, ovako neka ih – prisjetio se Saša Matić

Pročitajte još