Ona je zaslužna što Dragan Bjelogrlić ima prelijepu ženu: Bjelina punica prvi put u javnosti

Piše: L. K. P.

Dragan Bjelogrlić, iako je non stop u centru medijske pažnje, trudi se da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti.

Njegova supruga Maja nije sa njim pojavljivala na javnim događajima, ali se u poslednjih nekoliko godina to promijenilo.

Kada god bi se sa njim pojavila sve oči su bile uprte u lijepu ženu koja je svojim izgledom mnoge podsjetila na Moniku Belluci.

Sada je porodica otišla i korak dalje, pa se na premijeri predstave „Mihael Kolhas” Hajnriha fon Klajsta u režiji Borisa Liješevića pojavila sa Draganom ne samo Maja, već i njena majka, a Bjelina punica.

Foto: F.S./ATAImages

Iako u već poodmaklim godinama Majina majka je veoma lijepa, njegovana žena, a sudeći po držanju, oblačenju i ponašanju i prava dama. Fotografi su ih uslikali dok su u holu čekali početak predstave i čini se da im je bilo veoma prijatno. Oni su zajedno došli da podrže rad Alekseja Bjelogrlića, koji je glumio u predstavi.

I dok su majka i kćerka stajale jedna pored druge jasno se moglo vidjeti da Maja veoma liči na majku, a takođe i njena kćerka Mia Bjelogrlić. Ta neobična ljepota i šarm karakteristični su za sve tri dame, a Dragan je, moglo bi se reći, te večeri bio blažen među lijepim ženama i to onima koje najviše voli.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još