Monica Belluci u 60. godini počastila publiku provokativnim fotografijama

Piše: L. B.

Gdje god da se pojavi – plijeni. Šta god da uradi – svi komentarišu. Njenoj ljepoti se dive decenijama, a ona je sve vrijeme nenametljivo prisutna i obožavana. Prva je asocijacija za najljepšu ženu na svijetu, ali i preljepotice koja ima diskutabilan ukus za muškarce. Monica Belluci ponovo je izazvala planetarno oduševljenje novim fotografijama, ali jedan momenat poptuno je iznenadio ljude koji njen lik i djelo prate pomno.

Naime, prelijepa 60-godišnja glumica na jednoj od fotografija napravljenih za potrebe naslovnice i editorijala španskog izdanja magazina “ELLE” dozvolila je da njene grudi ‘ukradu šou’ – ali suptilno, senzualno i sa mjerom.

Glavni i odgovorni ‘krivac’ za malo provokativniji stajling jeste glavna stilistkinja pomenutog časopisa Barbara Garalda, ali važno je napomenuti da na umjerenoj provokativnosti nije zasnovan cijeli koncept Monikinog najnovijeg predstavljanja španskoj publici, pa je tako zanosnu Italijanku možemo vidjeti i u oversize sakou.

Monica Belluci je sve podijelila i na svom Instaram profilu i za kratko vrijeme dobila je pregršt lajkova i komentara oduševljenih pratilaca.

Pročitajte još