Gospodin fatalni iz „MasterChefa“: Pojavile se fotografije Melkiora Bašića na kojima ćete ga jedva prepoznati

Piše: L. K. P.

Melkioru Bašiću ‘MasterChef’ je bilo prvo televizijsko iskustvo. Posebnu naklonost stekao je kod ženskog dijela publike, a na račun izgleda i šarma stizali su brojni komplimenti.

Nije krio kako je prije showa izgledao i dosta drugačije. Imao je i problema s kilograma (manje je imao problema zbog samokontrole, a više zbog nedaća sa zdravljem, no danas, kako je izjavio, ‘ne razmišlja o tome kako izgleda’.

Nekad je imao drugačiji imidž kada je imao više kose, a sada je u fokusu javnosti fotografija iz tog razdoblja koju je na svom profilu na Instagramu objavio Melkiorov brat koji je također chef , a radi u Bihaću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatko Beluzic (@beluzic.zlatko)

Podsjetimo, odrastao je uz oca, uglednog chefa Silvia Belužića, a kroz dvanaestogodišnji rad u uglednoj konzultantskoj tvrtki naučio je sve tajne vrhunskoga kulinarstva.

Svoja radna iskustva stjecao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu, i to ne samo kao chef već i kao savjetnik za prehranu te kao instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane. Kad je riječ o njegovom privatnom životu, od 2021. godine je u braku sa samozatajnom Andreom.

Pročitajte još